Citroën lease

Citroën heeft een zeer uitgebreid assortiment waardoor er voor iedereen een geschikte Citroën lease auto is. De huidige modellen van dit merk zijn populair bij een breed publiek. De auto’s zijn rijk uitgerust en stralen luxe uit. Citroën heeft speciaal voor de zakelijke rijders de Citroën Business edities ontwikkeld. Deze auto’s zijn uitgerust met extra’s die interessant zijn voor leaserijders. De auto’s zijn bijzonder zuinig, erg comfortabel en kostenbewust. De meeste Business edities vallen hierdoor in een gunstige bijtelling.

Citroën C1 leasen

Wanneer je er voor kiest om de Citroën C1 te gaan leasen profiteer je van een zeer praktische en compacte stadsauto. Deze auto kenmerkt zich door de optimistische stijl en dynamische lijnen. De auto is compact, comfortabel, ergonomisch en zeer wendbaar, wat het tot een zeer praktische stadsauto maakt. Dankzij de lage gebruikskosten is de auto ook nog eens zeer zuinig en leverbaar met slechts 14% bijtelling.

Lease je favoriete Citroën bij Munsterhuis

Of je nu de Citroën C1 wilt leasen, een compacte stadsauto, of de Citroën DS 5 business, een combinatie van intelligentie en design, bij Munsterhuis gaan we voor je op zoek naar de juiste auto. Je hoeft bij ons nooit lang te wachten op je auto. Je kunt bij ons “a la carte” leasen, wat betekent dat je uit alle mogelijke leasevorm kunt kiezen. Wanneer je bij ons je auto least zorgen wij ervoor dat je onbezorgd kunt auto rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het leasen van een Citroën. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing