Dacia lease

Wilt u een Dacia leasen? Dan bent u bij Munsterhuis Lease aan het juiste adres! Dacia is een automerk dat staat voor praktisch, eenvoud en puur autorijden. Het automerk werd in 2005 verwelkomd in Nederland en is inmiddels al enkele jaren actief in Nederland. Als onderdeel van de Renault-groep richt Dacia zich op de ontwikkeling en productie van moderne, sterke en zuinige auto’s voor een betaalbare prijs. Dit betekent ook dat u als u een Dacia gaat leasen verzekerd bent van een goede prijs – kwaliteit verhouding. De Dacia-modellen zijn ontwikkeld met de expertise van Renault en bestaan ook uit Renault-componenten.

De modellen van Dacia

Heeft u geen behoefte aan toeters en bellen, maar wel aan ruimte, veiligheid, comfort en betrouwbaarheid? Dan is Dacia de ideale keuze. Dacia is goedkoop in zijn segment, maar garandeert een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bij Munsterhuis Lease kunt u kiezen uit diverse Dacia modellen. Of u nou op zoek bent naar een stoere SUV of een ruime 7 persoons MPV. De modellen zijn erg gevarieerd, modellen waar u bij ons uit kunt kiezen zijn:

Lease de nieuwe Dacia Duster

Another one bites the duster! Eén van de meest bekende auto’s van Dacia is toch wel de Dacia Duster. De nieuwe Dacia Duster heeft talloze verbeteringen, zoals een compleet nieuw interieur met nieuwe voorzieningen, meer comfort en efficiëntere motoren. De opvallende grille, dubbele koplampen en de grote luchtinlaat maken dat de nieuwe Dacia Duster een nog zelfverzekerdere uitstraling heeft gekregen. Lease de nieuwe Dacia Duster en geniet van een stoere auto met uitstraling.

dacia duster

De Logan MCV

Naast de Dacia Duster is de Logan MCV een zeer succesvolle lease auto. De Logan MCV is de stationwagen van het automerk en is zeer ruim, praktisch en is zowel zakelijk als voor privé erg geschikt. Vergeleken met stationwagens van andere automerken heeft de Dacia Logan MCV een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De auto beschikt over vloeiende lijnen en een modern design. 

dacia logan mcv

Bekijk het aanbod »

 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing