Beheer & downloads

Hier vind je alle benodigde informatie en documenten om een goed inzicht te houden in je complete wagenpark. Zo download je hier heel gemakkelijk ons innameprotocol, vind je informatie over tankpassen en vraag je gemakkelijk en snel de eventuele bekeuringen op die je medewerkers hebben gereden.

Inzage in uw wagenparkrapportage

Inzage in uw wagenparkrapportage

Als wagenparkbeheerder kun je hier inloggen en direct inzicht krijgen in je wagenpark. Door middel van onze wagenparkrapportage kun je precies zien wat er is gereden met welke auto. Je kunt hier bekeuringen opvragen en kilometer afwijkingen inzien om te kijken of een bepaalde auto uit het wagenpark meer of minder dan gemiddeld heeft gereden.

Informatie over tankpassen

Informatie over tankpassen

De tankpas is bij ons een aanvullende dienst waar wij je graag over adviseren. Ook kunnen wij je advies geven over brandstofverbruik en hoe je dit zo laag mogelijk kunt houden. Bijvoorbeeld door tanken langs de snelweg uit te schakelen of via een app die de werknemers informeert over goedkopere tankstations in de buurt.

Spreekuur bij u op locatie

Spreekuur bij u op locatie

Wij komen graag bij jou op locatie voor een spreekuur. Veel van onze klanten maken hier gebruik van zodat we alle medewerkers tegelijk kunnen informeren over de mogelijkheden en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in een afspraak bij jou op kantoor? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Uw bekeuring opvragen?

Uw bekeuring opvragen?

Bel 074-3032020 of stuur een mail naar driverdesk@munsterhuislease.nl.

8,6

Waardering tevredenheid over bezoek aan Munsterhuis Lease

8,4

Waardering vriendelijkheid van onze medewerkers

Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing