Lexus lease

Met een Lexus lease auto lease je een zelfverzekerde auto met opvallend design. Lexus staat bekend om puur handmatig vakmanschap. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid. Een Lexus is een kwaliteitsauto en straalt luxe uit. Het elegante design zit vol verrassingen. Wanneer je weer opnieuw kijkt naar het design zie je steeds weer verrassende details. De combinatie van spannende details en elegante lijnen zorgen voor een eigen dynamiek.

Lease een hybride Lexus

De CT200H is één van de milieuvriendelijke modellen van Lexus. Het is een milieuvriendelijke auto met een zeer goede wegligging. Deze auto valt in de 14% bijtellingsklasse, waardoor de CT200H zowel financieel als vanuit milieustandpunt aantrekkelijk is om te leasen. De auto heeft een start-stop systeem wat brandstof bespaard en rijdt ongeveer 1 op 24. Ook niet geheel onbelangrijk, de auto heeft een zeer fraai design, zowel de binnen- als de buitenkant. Ook is de Lexus CT200H standaard rijk uitgevoerd met onder meer climate control, lichtmetalen velgen, cruise control en LED-verlichting. De auto heeft een aangenaam zitcomfort wat het een geschikte auto maakt om zakelijk te leasen.

Lexus leasen: kies voor kwaliteit

Lexus produceert kwaliteit auto’s met een representatieve uitstraling. De auto’s hebben een duurzaam karakter waardoor dit merk aantrekkelijk is om in te rijden.  Deze Japanse auto’s hebben kracht, elegantie en comfort. Ben je op zoek naar een sportieve , luxe, en zuinige auto? Dan zit je goed met een Lexus RX SUV. Stel met behulp van onze carconfigurator je favoriete Lexus auto samen. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing