Over ons

Bij ons kun je “a la carte” leasen en dus kiezen voor een leasevorm die het beste past bij de bedrijfsvoering. Wij zijn leasespecialist voor elk automerk en bieden alle mogelijke leasevormen. Welke leasevorm je ook kiest, wij regelen alle financiële rompslomp zodat jij ruimte overhoudt voor de kernactiviteiten van je bedrijf. Munsterhuis beschikt over de juiste “know-how” voor al je vragen en problemen omtrent het wagenpark. Wij zorgen voor onbezorgd autorijden, geven heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. Dat is onbezorgd leasen volgens ons.

Leasespecialist voor elk automerk

Mobiliteit op maat is ons uitgangspunt, dus welke auto je ook zoekt, Munsterhuis Lease kan je elke auto leveren. Het is dan ook geen probleem wanneer je een ander merk wilt leasen dan de merken die wij in onze showrooms aanbieden.

Mobiliteit op maat

Wij weten als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom kun je bij ons kiezen uit alle mogelijke leasevormen:

Duurzaam leasen behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan voor veel bedrijven interessant zijn. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het levert ook financiële voordelen op. Onze experts geven je graag advies over de mogelijkheden van duurzaam leasen. Daarnaast hanteren wij een one-stop-shopping principe: tijdens een onderhoudsbeurt worden, indien nodig, de banden vervangen. Daarnaast bekijken we of de voorruiten gerepareerd of vervangen moeten worden. Omdat je hier geen extra afspraak voor hoeft te maken, bespaart je dit veel tijd.

Zorgeloos leasen

Wat je leasewensen ook zijn, wij regelen graag de beste bedrijfsmatige oplossingen. Naast een goed advies nemen we graag je zorgen uit handen. We beheren niet alleen je wagenpark, maar kunnen ook de financiering verzorgen. Bij ons kun je rekenen op heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. En dit alles tegen scherpe tarieven. Wanneer de gewenste lease auto niet direct beschikbaar is, dan kunnen wij je alvast een passende auto uit ons ruime verhuurassortiment aanbieden. Het is bij ons mogelijk om in een proefperiode van een nieuwe medewerker eerst gebruik te maken van een auto op basis van Shortlease.

Flexibel en up to date

Bij ons staat flexibiliteit voorop, dus wanneer je zaken wilt wijzigen door bedrijfsomstandigheden of andere veranderingen kan dit altijd overlegd worden. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van autolease.  Munsterhuis Lease is een universele leasemaatschappij en is onderdeel van de Munsterhuis groep. Mede dankzij deze relatie zijn wij uitstekend op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de autobranche, hebben wij een internationaal servicenetwerk ter beschikking en is de kennis op fiscaal, juridisch en administratief gebied up-to-date.

Uw betrouwbare partner in autolease

Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner die veel waarde hecht aan heldere afspraken, korte lijnen en persoonlijk contact. Wij zijn een bedrijf dat graag dat ene stapje extra zet. Wij nemen graag alle zorg uit handen en bieden de beste bedrijfsmatige oplossingen.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing