Peugeot lease

Peugeot lease auto’s zijn innovatief en hebben een sierlijk design. Innovatief is dit merk op het gebied van hybride- en elektrische auto’s. Peugeot produceert mooie auto’s die rijk zijn uitgerust. Bij Peugeot verstaan ze de kunst van het weglaten in het interieur. Hierdoor ziet het interieur er strak en overzichtelijk uit. Er zijn modellen in verschillende autoklassen, waardoor een Peugeot leasen voor iedereen tot de mogelijkheid behoort. Bij ons kun je terecht voor een compacte Peugeot 107 lease, tot het leasen van een zeer ruime Peugeot 5008 en alles wat er tussen zit. Bij Munsterhuis kunnen wij alle modellen snel leveren, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe lease auto.

Peugeot 308 sw blue lease

De Peugeot 308 sw blue is een combinatie van strakke lijnen en ruime afmetingen. Dankzij de representatieve uitstraling is de auto zeer geschikt als zakelijke auto. De auto is stoer, sierlijk en sportief tegelijkertijd. Lease de Peugeot 308 sw blue en profiteer van veel ruimte en een slimme indeling. De auto is praktisch waardoor je de ruimte maximaal kunt benutten. De Peugeot 308 sw blue lease je met slechts 14% bijtelling.

Peugeot 208 lease

De Peugeot 208 is uniek, modern en straalt elegantie uit. Wanneer je de Peugeot 208 least, kies je voor een representatieve auto. Het interieur is strak en ook hier zie je weer de kunst van het weglaten. Daarnaast is het stuur kleiner, waardoor het beter in de hand ligt en het nog meer rijcomfort biedt. Doordat de 208 een driecilinder motor heeft is deze auto veel zuiniger met brandstof dan zijn voorganger, de 207.

Een Peugeot is een fijne en mooie auto om in te rijden. De basisuitvoeringen zijn rijk uitgerust en dankzij de kunst van het weglaten heeft een Peugeot een strak en elegant interieur. Ook het exterieur is strak en modern. Wil je meer weten over het leasen van een Peugeot? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing