Škoda lease

Met een Škoda lease auto kies je voor degelijkheid en kwaliteit. Een Skoda leasen is zowel zakelijk als privé gezien een goede keuze. Dit merk brengt van alle modellen ook een greenline versie uit. Dit zijn auto’s met een laag verbruik door gebruik te maken van een motor met een relatief kleine cilinderinhoud, verlaagd onderstel en een start-stopsysteem. Zo kun je dus extra voordelig een Škoda leasen.

Uw Škoda zakelijk leasen

Bij ons kunt u voordeling uw Skoda zakelijk leasen. Wij hebben voor het zakelijk leasen van uw Skoda verschillende leasevormen. Bijvoorbeeld met full operational lease nemen wij het beheer van uw wagenpark volledig uit handen zodat u wordt ontzorgd en verder kunt met uw bedrijf. Welke leasevorm voor uw bedrijf het meest geschikt is? Wij adviseren u graag over de verschillende leasevormen. Neem hiervoor contact met ons op en lease uw Skoda zakelijk, zorgeloos en voordelig!

Škoda 14% bijtelling

Voor de zakelijke (lease) rijders is Skoda een zeer aantrekkelijk merk. Škoda heeft namelijk zuinige auto’s met slechts 14% bijtelling. Skoda biedt de twee grootste zakenauto’s aan in deze 14% bijtellingsklasse, namelijk de Octavia Combi Greenline en de Octavia Hatchback Greenline. Deze twee auto’s zijn interessant om te leasen, want je profiteert van weinig bijtelling, voordelig rijden en toch zeeën van ruimte.

Škoda leasen is kiezen voor ruimte

Ruimte staat centraal bij Škoda. Welk model je ook kiest, elk model biedt voldoende ruimte voor zowel bagage als inzittenden. Wanneer je instapt merk je gelijk dat je voldoende beenruimte hebt en ook de ruimte boven je hoofd is meer dan voldoende. Door de ruimte is Škoda favoriet merk bij leasers. Daarnaast rijden de auto’s van dit merk erg zuinig wat natuurlijk ook erg aantrekkelijk is. Een Škoda zit en rijdt comfortabel, zelfs bij lange afstanden. Gebruik onze car configurator om zelf jouw ideale Škoda samen te stellen. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing