Volkswagen lease

De Volkswagen up leaseauto is klein maar fijn. De up heeft unieke innovaties, is zuinig en heeft een stoer design. Met een BlueMotion Technology motor heeft deze auto zelfs de laagste CO2-uitstoot van de niet-elektrische auto’s. Een Volkswagen up lease is standaard rijk uitgevoerd. Ook kun je 100% elektrisch rijden met de e-up, dat is helemaal voordelig. De up heeft ook de grootste bagageruimte in zijn klasse. Dit is te realiseren door slim om te gaan met ruimte. En heb je toch meer laadruimte nodig? Dan kun je eenvoudig de achterbank neerklappen en zo nog meer ruimte creëren.

Volkswagen lease

Naast de Volkswagen up heeft dit Duitse merk nog veel meer aantrekkelijke modellen. Bijvoorbeeld de stoere Golf Cabrio, leuke Beetle, ruime Touran, representatieve Phaeton of de grote alleskunner de Sharan. Volkswagen biedt een scala aan mogelijkheden, waardoor er altijd een geschikte auto tussen zit.  Volkswagen lease is ook zeer populair. Zakelijke rijders kiezen Volkswagen omdat dit merk gewoon goede auto’s produceert.

Zakelijk uw volkswagen leasen

Wilt u zakelijk een volkswagen leasen? Dan bent u bij Munsterhuis Lease aan het juiste adres. Bij Munsterhuis Lease kunt u rekeken op goed advies en het met plezier zakelijk leasen van uw volkswagen. Hiervoor bieden wij meerdere leasenvormen aan, waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen met uw wagenpark. Wij adviseren u graag over de verschillende leasevormen voor uw volkswagen of een ander merk. Neem hiervoor contact met ons op.

Lease bij Munsterhuis

Bij ons kun je eenvoudig een Volkswagen leasen. Wij zijn leasespecialist voor elk merk en dus ook voor Volkswagen. Wij zijn transparant en hanteren korte lijnen zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je weten welke auto voor jou geschikt is om te leasen? Maak dan gebruik van onze car configurator. Ook kunnen wij je adviseren als het gaat om het kiezen van de juiste leaseauto, dat is volgens ons mobiliteit op maat.  

 Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing