Volvo lease

Een Volvo lease auto is bij uitstek geschikt voor de zakelijke rijders. Dit Zweedse merk staat bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Volvo biedt een breed scala aan modellen die zeer representatief zijn en dus zakelijk zeer geschikt. Neem bijvoorbeeld de Volvo V60, een elegante en ruime auto met ergonomische stoelen voor een optimaal zitcomfort. Stoere SUV’s zoals de XC90 en V60 Plug-in-Hybrid behoren ook tot het aanbod van Volvo. De Plug-in-Hybrid rijdt op pure elektriciteit en is daarmee erg zuinig.

Volvo innovaties

Volvo staat voor innovatie en door middel van innovatie willen ze het leven eenvoudiger en beter maken. Vooral op het gebied van zuinig rijden en veiligheid is Volvo erg innoverend. Daarom is het concept Drive-E ontwikkeld, dit is een combinatie van kracht, rijgenot, zuinigheid en duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het start-stopsysteem, want waarom zou je de motor laten lopen als je moet stoppen voor het verkeerslicht? Dit bespaart benzine zodra je stopt. Ook de V60 Plug-in-Hybrid is een voorbeeld van dit Drive-E concept.

Volvo zakelijk leasen

Bij Munsterhuis lease kunt u uw volvo zakelijk leasen met een leasevorm die het beste bij uw bedrijfsvoering past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor full operational lease, met deze leasevorm nemen wij het beheer van uw wagenpark volledig uit handen. Deze leasevorm is inclusief alle bijkomende kosten zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting.  Dit zorgt ervoor dat u bij Munsterhuis zorgeloos zakelijk uw volvo kunt leasen.

Volvo V40 lease

De Volvo V40 is een gewilde lease auto. De auto is uitgerust met de nieuwste technieken en er zijn tal van opties mogelijk zoals glazen panoramadak. Door de Euro NCAP is de Volvo V40 uitgeroepen tot de veiligste auto ooit getest. Mede dankzij de City Safety en de airbag voor voetgangers heeft de V40 deze titel weten te behalen. Binnen de V40 zijn er diverse modellen ontworpen, zoals de V40 D2 en D4. Met de Volvo V40 D4 kun je een Zweedse auto rijden met veel pk’s en toch een lage bijtelling. De D4 heeft maar liefst 190 pk en een bijtelling van slechts 14%. Configureer je Volvo met onze car configurator

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing