Jaguar F-Pace 2.0D Prestige AWD 180PK automaat

Wil jij graag de Jaguar F-pace 2.0D Prestige AWD automaat met 180 PK leasen? Bekijk dan de actie bij Munsterhuis Lease! 

De Jaguar F-Pace is een sportieve SUV met een sportief design. Het model is gebaseerd op de Jaguar F-type en is zowel voor zakelijke als privé doeleinden erg geschikt. De auto weet rijplezier, performance en efficiëntie perfect te combineren. Door de uitgebreide technologische systemen ben je altijd veilig onderweg en altijd verbonden met de wereld via de connectiviteitssystemen.

De Jaguar F-pace is erg geschikt als bedrijfswagen maar ook geschikt voor privé doeleinden. Zo heeft de auto een bagageruimte van maar liefst 650 liter, een licht gewicht koetswerk en door zijn sportieve design een goede aerodynamica. Dit merkt u ook in het verbruik van de auto. De 2.0D diesel motor met 180pk verbruikt gemiddeld slechts 4,9L op 100km zonder dat het ten koste gaat van performace. De F-pace brengt u dan ook met 8,9 seconden naar de 100 km/u. 

Jaguar F-pace Prestige AWD 2.0D Automaat

Lease uw Jaguar F Pace Prestige 2.0D vanaf € 999,00 per maand

Het tarief is gebaseerd o.b.v. 60 maanden en 20.000 km per jaar op basis van Full Operational Lease.

Geïnteresseerd in de Jaguar F-Pace?

Wilt u graag meer weten over de actie of Munsterhuise Lease? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 074-255 53 43 of via info@munsterhuislease.nl

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency