Autolease Almelo

Voor auto lease in de buurt van Almelo bent u bij bij Munsterhuis Lease aan het juiste adres! Wij zijn leasespecialist voor elk automerk en bieden alle mogelijke leasevormen aan. Van operational lease, sale & lease back tot aan private lease. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto lease. Of u nou op zoek bent naar Mercedes, BMW, Audi of Lexus. Wij bieden mobiliteit op maat waarbij wij uw betrouwbare en flexibele partner kunnen zijn voor auto lease. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, heldere afspraken en korte lijntjes.

Mobiliteit op maat

Wat uw lease wensen ook zijn, wij regelen graag de beste bedrijfsmatige oplossingen. Naast een goed advies nemen we graag u zorgen uit handen. We beheren niet alleen uw wagenpark, maar kunnen ook de financiering verzorgen. Bij ons kunt u rekenen op heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. En dit alles tegen scherpe tarieven.

We kunnen u alvast een passende auto uit ons ruime verhuurassortiment aanbieden als de gewenste lease auto in de buurt van Almelo niet meteen beschikbaar is.

Op slechts 20 minuten van Almelo

Wij zijn gevestigd in Hengelo en zitten slechts op 20 minuten afstand van Almelo. Kom gerust langs in onze showroom voor een proefrit, meer informatie of vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan u graag te woord en de koffie staat klaar!

Routebeschrijving

U kunt onze showroom vanaf Almelo het snelste bereiken via de A35. Rijdt de snelweg (A35) op richting Hengelo. Rijdt alsmaar rechtdoor en u komt vanzelf bij afrit 27 voor Hengelo-Zuid. Neem deze afslag en sla bij het kruispunt rechtsaf. Sla na ongeveer 150 meter linksaf naar de Platinastraat. Sla vervolgens de eerste weer linksaf richting de Goudstraat. Na 200 meter ziet u de showroom aan de linkerzijde.

 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency