BMW lease

Een BMW leasen staat garant voor zorgeloos rijplezier in een sportieve auto. De basisuitrusting van een BMW is zeer rijk uitgevoerd tegen een lage leaseprijs. Het Duitse merk is betrouwbaar en heeft een mooi design wat herkenbaar is voor velen. Vanaf 2017 geldt er een bijtelling van 22% of 4%. Alleen zeer milieuvriendelijke auto’s kunnen gebruik maken van 4% bijtelling. BMW heeft hiervoor een zeer geschikt aanbod elektrische auto’s. Profiteer van extra lage bijtelling door een elektrische BMW te leasen.

Zakenauto van het jaar: BMW 3 serie

In 2014 was de BMW 3 serie Sedan verkozen tot zakenauto van het jaar. De milieubesparende technieken werden onder meer geroemd door de jury. De afgelopen jaren is de 3 serie van BMW nog beter geworden. Een rit in een Sedan van BMW inspireert elke keer opnieuw. Veelzijdigheid en innovatieve technologieën worden in deze serie gecombineerd met een sportieve verschijning.  Veel BMW 3 serie uitvoeringen hebben een efficiënte dieselmotor waardoor u de 3 Serie met slechts 22% bijtelling kunt leasen.

bmw 340i gran turismo

De succesvolle lease auto: BMW 2-serie

Enkele jaren geleden bracht BMW de 2 Serie uit.  De 2-serie auto werd goed ontvangen in de autobranche en is erg populair geworden als lease auto, want de auto bewijst dat functionaliteit, rijplezier en een mooi design goed samen kunnen gaan met een compacte auto. De 2 serie is ruim, sportief en erg vriendelijk in het dagelijks gebruik voor zowel de zakelijke als privé doeleinden.  

Elektrisch rijden in een BMW

Lease een elektrische BMW en profiteer van extra lage bijtellingen van maar 4%. De BMW i3 is de eerste auto van BMW die volledig elektrisch rijdt. De BMW i3 heeft een opvallend design, oogt sportief en heeft een aangename wegligging. Comfort staat bij deze auto hoog in het vaandel. Het interieur is ruim en de voor- en achterportieren openen in tegengestelde richting zodat u gemakkelijk kunt instappen. De BMW i3 is een comfortabele en duurzame keuze om te leasen. 

Wilt u meer informatie over BMW lease auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency