Ford lease

In 1903 richtte Henry Ford samen met een aantal investeerders de Ford Motor Company op en produceerde auto’s voor de gewone man. Ford is een begrip in de autowereld en heeft een zeer uitgebreid aanbod, van de compacte Ford Fiesta tot luxe Ford Galaxy waar je tot wel zeven personen in kan meenemen. De Ford Mondeo is een prachtige zakenauto met een sportieve uitstraling. Wanneer je voor een Ford lease auto kiest, kies je voor sportief en comfortabel rijgedrag.

Duurzaam rijden in de Ford c-max plug-in hybride

Ford neemt duurzaamheid serieus. Om de CO2 uitstoot te reduceren verduurzaamt Ford de auto’s en productieprocessen. Wanneer je energiezuinig wilt rijden en toch wilt genieten van luxe, dan is de Ford c-max plug-in hybride de ideale auto. Lederen bekleding, navigatie met touchscreen, panorama dak en automatisch inparkeren. Deze auto heeft 100% luxe, slechts 7% bijtelling en je hoeft in 2015 geen wegenbelasting te betalen. Ford is de één na grootste producent van elektrische voertuigen in de wereld. De Ford c-max plug-in hybride is een goede keuze, zowel financieel gezien als vanuit milieuoverwegingen.

Lease je Ford bij Munsterhuis

Bij ons kun je terecht voor mobiliteit op maat. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen voor de beste oplossing. Wij staan voor helderheid en duidelijkheid en we nemen graag je zorgen uit handen. Wij beschikken over de juiste “know-how” en geven je antwoord op al je vragen over leasing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over het leasen van een Ford. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency