Autolease Hengelo

Munsterhuis biedt bedrijven een vorm van leasen aan die het best bij de bedrijfsvoering past. Wij zijn leasespecialist voor elk automerk en bieden alle mogelijke leasevormen. Dus wat je leasewensen ook zijn, wij regelen graag de beste bedrijfsmatige oplossingen. Bij ons profiteer je van concurrerende prijzen en een snelle levertijd.

Mobiliteit op maat

Bij ons kun je “a la carte” leasen. Dit betekent dat je een leasevorm kunt kiezen die het beste bij je bedrijfsvoering past. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt auto rijden, geven heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. Naast wagenparkbeheer kunnen wij ook de financiering verzorgen. Wij nemen graag je zorg uit handen. Doordat wij beschikken over de juiste “know-how”  kun je bij ons terecht voor al je vragen en situaties omtrent het wagenpark. Dat is volgens ons mobiliteit op maat.

Advies autolease

Elk bedrijf is uniek, daarom adviseren wij je graag over de optimale oplossing voor de mobiliteitsbehoeften van jouw bedrijf. Ongeacht het aantal personen- en/of bedrijfswagens, de grootte van het wagenpark of het merk dat je wenst, wij regelen de beste bedrijfsmatige oplossingen. Met ons kun je onbezorgd autorijden, want wij nemen je graag alle administratieve rompslomp uit handen, zodat je je kunt blijven concentreren op je kernactiviteiten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing