Netto Operational Lease

Zoek je een leasevorm waarbij je zelf grip houdt op de bijkomende kosten? Bij Netto Operational Lease zijn alle bijkomende kosten voor de klant zelf. Deze bijkomende kosten zijn onder andere onderhoud, reparatie en winterbanden. De kosten die altijd wel zijn inbegrepen zijn verzekering en wegenbelasting. Verder komt de auto op naam van het bedrijf te staan en niet op de naam van de bestuurder. Na afloop van de leasetermijn kun je de auto direct kopen, maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Waarom Netto Operational Lease?

Netto Operational Lease is vooral geschikt waneer liquide middelen beschikbaar gehouden moeten worden. Deze leasevorm kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Er komen natuurlijk nog andere kosten bij naast het onderhoud en reparaties. Denk hierbij aan administratie van brandstofkosten, tankpas en houderschapsbelasting. Munsterhuis Lease kan je altijd goed adviseren en deze zorgen uit handen nemen.

Inbegrepen bij Netto Operational Lease

Kies je er voor om te leasen op basis van Netto Operational Lease? Dan zijn de volgende componenten inbegrepen in het leasecontract. Overige kosten zijn voor de klant. 

  • Afschrijving
  • Rente
  • Wegenbelasting
  • Verzekering

Je kunt ook kiezen voor Full Operational Lease, hierbij nemen wij alle financiële zorgen uit handen en zijn de operationele risico’s voor onze rekening. 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency