Maserati lease

Maserati is een Italiaans merk dat passie uitstraalt. Een uitgesproken design, oogverblindend interieur met de mooiste materialen, luxe en ultiem comfort. Maserati is een echt sportmerk, maar richt zich ook op straatauto’s. Een Maserati is een mix van souplesse en ultieme kracht. Met een Maserati lease auto straal je exclusiviteit uit en geniet je van perfecte rijeigenschappen.

Maserati Ghibli

Genieten van ultieme luxe in een sportieve sedan? Dan is de Maserati Ghibli een uitstekende keuze. Met deze sedan kun je optimaal genieten van het rijden in een sportieve auto. Wil je een echt sportieve sedan? Overweeg dan de Ghibli S Q4. Dit model heeft diverse aanpassingen gehad om sportiever te kunnen rijden. Deze auto heeft een 3.0 liter V6 motor en trekt in slechts 5,6 seconde op van 0 naar 100 kilometer per uur met een topsnelheid van 263 kilometer per uur.

Maserati ghibli

Maserati Levante

Zoek je een SUV met luxe, comfort, ruimte, snelheid en een prachtig design dat exclusiviteit uitstraalt? Dan is de Maserati Levante wat voor u! De Maserati Levante is een jong model in het wagenpark van Maserati. Het is een luxueuze SUV met ongekend comfort en kracht.  De Levante heeft een zeer uitgesproken design met karakter en is ook nog eens erg sportief. Neem bijvoorbeeld de Levante S, deze uitvoering heeft een V6 3.0 liter motor en accelereert in slechts 5.2 seconden van 0 naar de 100 kilometer per uur.  

Maserati levante

Aanbod Maserati lease auto’s

Wij van Munsterhuis kunnen je een uitgebreid assortiment aan Maserati lease auto’s aanbieden. Wij hanteren een snelle levering, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe auto. Wanneer je meer informatie wilt over het leasen van een Maserati, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency