Mercedes lease

Betrouwbaar, stijlvol en comfort zijn kernbegrippen voor Mercedes. Dit Duitse merk laat je voordelig rijden in een betrouwbare auto. Mercedes heeft veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen uit alle bekende klassen.. Allemaal met hun eigen charme maar wel allemaal stijlvol en betrouwbaar. Kiezen voor Mercedes is kiezen voor kwaliteit.

Mercedes zakelijk leasen

Een Mercedes leasen met een leasevorm die bij uw bedrijf past, dat is wat u kunt verwachten van Munsterhuis Lease. Munsterhuis biedt voor zakelijke klanten verschillende leasevormen aan zoals full operational en netto operational lease, maar ook sale en lease back. Welke leasevorm u ook kiest voor uw Mercedes, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos zakelijk uw merceds kunt leasen. Voor meer informatie over onze leasevormen kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag.  

Mercedes A-klasse lease

Een Mercedes A-klasse leasen betekent luxe. De A-klasse is de meest compacte auto uit het assortiment van Mercedes. Deze auto’s zijn uitgerust met een multifunctioneel stuur en als optie kun je kiezen uit parkeer assistent, verstelbare lendensteun of elektrische verstelbare bestuurderszetel met geheugenfunctie. Als je een Mercedes A-klasse least krijg je een tijdloze auto met een sportieve uitstraling.

Smart leasen

Wil je een trendy auto, gemakkelijk parkeren en zuinig rijden? Dan is een Smart leasen een zeer goede optie. Met een gewone auto kan het lastig zijn om door de stad te rijden en te parkeren. Met de Smart beweeg je je soepel door de stad en parkeren is geen enkel probleem meer. De auto is wendbaar en compact, waardoor het een ideale stadsauto is. De auto is verkrijgbaar voor twee of vier personen. Deze auto is veilig en erg zuinig door het lichte gewicht. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise Internetmarketing