Renault heeft de naam van haar nieuwe cross-over bekendgemaakt

28-01-2015
Categorie: kadjar renault
Renault heeft de naam van haar nieuwe cross-over bekendgemaakt

Renault heeft de naam van haar nieuwe cross-over bekendgemaakt. De concurrent van de Nissan Qashqai gaat Kadjar heten.

De aanduiding Kadjar is volgens Renault een "ludieke samenstelling van de woorden KAD- en -JAR en is geïnspireerd op de wereld van quads". De fabrikant claimt dat de "spelling en de uitspraak de auto een exotisch en avontuurlijk gevoel geven".

Met het nieuwe model opent Renault vol de aanval op de Nissan Qashqai. Met dat razendpopulaire model deelt de Renault-telg nota bene zijn technische basis. De twee maken gebruik van de Common Modular Family-architectuur. Renault positioneert de Kadjar tussen de Captur en de Koleos. Laatstgenoemde zal volgend jaar worden opgevolgd. De lancering van zowel de Kadjar en tweede generatie Koleos maken deel uit van een groot cross-overoffensief. De Espace wordt door de autobouwer ook als cross-over neergezet.


Op 2 februari onthult de autobouwer de nieuweling. Hij komt over enkele maanden op de Nederlandse markt. 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency