Bezoek De Netwerkvloer bij Munsterhuis op 31 maart

03-03-2015
Bezoek De Netwerkvloer bij Munsterhuis op 31 maart

Datum:    dinsdag 31 maart

Tijd:          van 13.30 tot 19.00 uur

Locatie:   Munsterhuis Hengelo, Goudstraat 31-40 in Hengelo

Netwerken leuk en interessant maken, het verschil in zakendoen, dat is waar De Netwerkvloer voor staat. Zij zijn een netwerkorganisatie welke zich richt op „real life” aspect van netwerken. Dat is de wil om jezelf als ondernemer te presenteren en onze drijfveer die als een rode draad door De Netwerkvloer loopt. Netwerken en jezelf als ondernemer presenteren gaan hand in hand op De Netwerkvloer.

Dit doen zij door toegankelijk en efficiënt tools te bieden die bij iedere ondernemer past. Zij creëren in de basis twee belangrijke „real life” contactmomenten;

De exposantenavond: Een avondvullend programma waarbij de exposanten alvast elkaar leren kennen. Daarnaast krijgen de exposanten een training over hoe u meer rendement uit uw “event” haalt.

Het Event zelf: In 1 dag presenteert de exposant zich op een volwaardig Event in de showroom van Munsterhuis in Hengelo. De Netwerkvloer biedt zowel de exposant als de bezoekers een geweldige dag boordevol inspiratie, contactmomenten en nieuwe ideeën.

Bezoek De Netwerkvloer zodat u verzekerd bent van:

• Een interessant platform om te netwerken

• De meest actuele informatie op verschillende vakgebieden

• Een dag boordevol inspiratie en nieuwe ideeën

• Een kennismaking met innovatieve producten en diensten

De Netwerkvloer, de wil om het verschil te maken!

Voor meer informatie, aanmelden als bezoeker of aanmelden als exposant surft u naar de website van De Netwerkvloer: www.denetwerkvloer.nl

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency