Een nieuwe kijk op dieselauto's

01-08-2018
Een nieuwe kijk op dieselauto's

Dieselauto's maken al heel lang de dienst uit binnen het wagenpark van bedrijven. Dieselbrandstof was goedkoop en de motor zuinig. De populariteit van de dieselauto's neemt echter af en dat heeft meerdere oorzaken. Zo speelt de zogenaamde sjoemelsoftware in diesels ook een grote rol. Maar meer nog loopt het vertrouwen in de dieselauto een deuk op doordat diesels als meer belastend voor het milieu en de gezondheid worden gezien.

Wilt u ontdekken wat er nog meer toe heeft geleid tot de afname van de populariteit van de dieselauto's? Download hier onze whitepaper "Een nieuwe kijk op dieselauto's".

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency