Top 10 meest populaire leaseauto’s van 2018

10-08-2018
Categorie:
Top 10 meest populaire leaseauto’s van 2018

Top 10 meest populaire leaseauto’s van 2018

Yes! Je mag een (nieuwe) lease auto uitzoeken maar je weet nog niet welke auto je moet kiezen. Je wilt graag weten welke auto’s populair zijn onder de lease rijders. Wij zochten het voor je uit en hebben een lijst opgesteld met de 10 meest populaire lease auto’s voor 2018. Bekijk ze hieronder!

1.     Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf, al jarenlang bekend over heel de wereld. Volkswagen blijft innoveren met deze auto waardoor er elke keer een prachtig nieuw model tentoon wordt gesteld. De auto is perfect om als lease auto.  De auto is sportief, heeft een stoer uiterlijk, rijdt heerlijk en is iets kleiner dan de gemiddelde auto en daardoor makkelijk te gebruiken in steden. Maar op snelwegen heeft de golf ook een stabiele ligging op de weg.

De Volkwagen Golf is verkrijgbaar in veel varianten. Zo heeft u maar liefst keuze uit 5 soorten brandstof, namelijk

  •  Benzine
  • Diesel
  • Aardgas
  • Hybride
  • Elektrisch

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs bij Munsterhuis Lease in Hengelo. Wij staan u graag te woord.

volkswagen golf

2.     Volvo XC40

De XC40 is een vrij nieuwe model van Volvo en is sinds begin 2018 beschikbaar in Nederland. De auto heeft een perfecte ligging op de weg en omdat iets hoger is heeft u een prettig instap en goed overzicht over het hele wegdek. Deze auto is perfect om te gebruiken als u lange dagen onderweg bent. De auto is leverbaar in veel varianten en met verschillende motoren. Benieuwd naar meer? Bekijk de XC40 dan in onze configurator

volvo xc 40

3.     Volvo V60

De Volvo V60 is ook zeer populair onder de lease auto’s. Het prachtige ontwerp, de station look en ruimte spreekt veel mensen aan. Hij is dan ook zeer geschikt voor zowel zakelijke als particulier doeleinden. Net als de Volvo XC40 heeft de V60 een perfecte wegligging. De Volvo is te verkrijgen in Benzine, Diesel of Hybride versie.Bekijk de Volvo V60 in onze configurator. Of neem contact op voor meer informatie!

volvo v60

 

4.     Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is de kleinste auto in onze lijst, maar zeer populair onder lease rijders. De auto is immers prachtig ontworpen, relatief goedkoop, speels en de auto laat zich makkelijk manoeuvreren in de binnenstad. De Volkswagen Polo is verkrijgbaar in met een benzine, diesel of aardgas motor. Daarnaast is het mogelijk om de auto geheel naar eigen smaak te ontwerpen.

volkswagen polo

 

5.     Volvo V40

De Volvo V40 bestaat al sinds 2012, maar is nog steeds populair onder de lease auto’s. Het stoere design, voldoende vermogen, zuinig en relatief goedkoop rijden maken de auto erg aantrekkelijk! De auto is makkelijk te besturen en heeft een perfecte wegligging en zoals we van Volvo gewend zijn is de auto erg veilig en betrouwbaar. 

volvo v40

6.     Skoda Karoq

De Skoda Karoq is een compacte SUV, vergelijkbaar met de Peugeot 3008. De Karoq is een comfortabele reisauto, geschikt voor lange reistijden. Omdat de auto wat hoger zit, heeft u een comfortabele instap en heb je goed overzicht op de weg. Het design is erg aantrekkelijk, veel ruimte, zuinige motoren en in verhouding geen dure auto om te leasen. Kortom genoeg redenen om deze auto te leasen. Wil je meer informatie over de Skoda Karoq? Bekijk de specificaties hier

skoda karoq

7.     Peugeot 3008

De Peugeot 3008  is vergelijkbaar met de Skoda Karoq. Het is compacte SUV waarbij het rijcomfort optimaal is. De lange reistijden zijn hierdoor geen probleem. De auto is verkrijgbaar in een benzine en diesel uitvoering. Hij is populair om dezelfde redenen als de Skoda Karoq. Benieuwd naar de mogelijkheden met de Peugeot 3008 en wat de maandelijkse lasten zijn? Bekijk hem in onze configurator

peugeot 3008

8.     Skoda Kodiaq 5D

Voor de mensen die graag een volwaardige SUV willen leasen is de Skoda Kodiaq een perfecte bolide. Het is een sterke auto in de klasse grote SUV’s. De auto heeft een sterk vermogen perfect rijcomfort en in de business variant voorzien van alle gemakken. De auto geeft het gevoel dat hij alles doet en jij alleen op de weg hoeft te letten. Dat is de reden dat deze auto in de top 10 staat. Naast de standaard 5-persoons variant is hij ook leverbaar in een 7-persoons variant.

skoda kodiaq

9.     Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is al jarenlang een betrouwbare auto en kent meerdere uitvoeringen. In de loop der jaren heeft Volkswagen ze de auto continu doorontwikkeld. Elke keer gingen ze een stapje verder. Het is een voorkeursauto voor velen omdat hij betrouwbaar is, veel ruimte biedt en voorzien is van alle gemakken. Bij de Passat kunt u kiezen uit een benzine, diesel of hybride versie.

volkswagen passat

10.  Skoda Superb  Combi

Een luxe stationwagen van Skoda en hij is werkelijke superb! De auto heeft een prachtig ontwerp is voorzien van alle gemakken en in vergelijking met andere merken is de auto financieel erg aantrekkelijk. De ruimte is ideaal als je spullen mee moet nemen, zowel doordeweeks als in het weekend.  De auto is te verkrijgen in een benzine en diesel versie. Bekijk de varianten in onze configurator of kom langs bij Munsterhuis Lease in Hengelo!

skoda superb combi

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? 

Wil je graag meer informatie over één van de auto's hierboven, een proefrit maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons via telefoon, mail of kom langs in onze showroom!

 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency