Opel lease

Opel staat bekent om betrouwbaarheid en prachtig design. Opel heeft zowel ruime gezinsauto’s als compacte stadauto’s die je kunt leasen. De modellen van Opel lopen erg uiteen, van de compacte Astra en de luxe Insignia tot de zeer ruime Zafira. Daarnaast heeft Opel ook volledig elektrische modellen op de markt gebracht zoals de Opel Ampera.

Opel Adam leasen

De Opel Adam is een kleine, zuinige auto, maar met een luxe gebruikerservaring zoals je dat van Opel gewend bent. De gewaagde kleuren en de uitdagende uitstraling maken de Opel Adam anders dan andere auto’s. Je kunt bijna elk detail van de Adam veranderen wat maakt dat jouw Opel Adam uniek en precies is zoals jij dat wilt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit allerlei opties zoals een lederen stuurwiel of airconditioning. Wanneer je er voor kiest om een Opel Adam te leasen, kies je voor een gepersonaliseerde, unieke en stoere auto.

Opel lease bij Munsterhuis

Transparant, flexibel en betrouwbaar zijn de kenmerken van Munsterhuis. Bij ons kun je “a la carte” leasen, dit betekent dat je kunt kiezen uit een leasevorm die voor jou het meest geschikt is. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt rijden. Welke Opel je ook wilt leasen, bij ons kan het. Stel je eigen Opel lease auto samen met behulp van onze carconfigurator

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency