Historie

Verleden

In 1962 startte Frans Munsterhuis senior een schadeherstelbedrijf op de boerderij van zijn vader in Saasveld, Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis in Weerselo officieel dealer van Renault. Vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede volgden, net als dealerschappen van andere merken. Frans en Jochen Munsterhuis namen in 1997 de leiding over van hun vader.

Heden

Met een hoofdvestiging in een multifunctioneel pand in Hengelo hebben we naast Renault ook Dacia, Jeep, Lancia, Ferrari, Maserati en Jaguar in het assortiment. Naast de hoofdvestiging in Hengelo hebben we een Renaultshowroom en werkplaats in Rijssen en Enschede. In Oldenzaal, Hengelo-Noord en Almelo zitten Renault en Dacia servicepoints. Hier kun je terecht voor service en onderhoud van alle merken auto’s. Als gevestigde naam staat Munsterhuis bekend als een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf waar klanten zich welkom voelen en terecht kunnen voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen.

Toekomst

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. En we blijven ons verbeteren. Wij denken verder dan een passend verkoopadvies en de service die volgt is minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dan ook een continu proces. Al onze bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency