Renault lease

Al 48 jaar is Munsterhuis dealer van het innovatieve automerk Renault. Een Renault is een perfecte lease auto, deze auto’s stralen passie en betrouwbaarheid uit. Daarnaast biedt Renault veel verschillende auto’s aan, waardoor er voor ieder wat wils is. Munsterhuis Lease biedt verschillende Renault lease mogelijkheden. Zo is de Renault Clio een mooie compacte auto, is de Twingo de ideale stadsauto en met de komst van de Scénic en de Espace is het aanbod MPV’s zeer uitgebreid.

Elektrische Renault leasen

Sinds 2011 zijn wij ook officieel dealer van de Renault Z.E. en kun je bij ons terecht voor volledig elektrische auto’s. Renault is zich er van bewust dat er kansen liggen op het gebied van duurzame mobiliteit en heeft besloten om een compleet assortiment zero-emission elektrische auto’s aan te bieden. Het rijden in een elektrische auto van Renault biedt diverse voordelen. Naast dat het beter is voor het milieu hebben alle Z.E. modellen een intelligent navigatiesysteem. Dit navigatiesysteem berekend je route zo dat de route en het energieverbruik geoptimaliseerd wordt. Een elektrische auto leasen is niet alleen vanuit milieuoverwegingen een goede oplossingen, maar ook financieel levert het je voordelen op.

Renault Clio lease

Bij de nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC is er gebruik gemaakt van alle kennis op het gebied van comfort, multifunctionaliteit en de expertise die Renault Sport Technologies op circuits heeft opgedaan. Wanneer je de nieuwe Renault Clio least ga je ultiem rij gemak- en plezier ervaren in het dagelijks verkeer. De sportieve auto combineert topprestaties, rijcomfort en een beheerst brandstofverbruik. Voor de sportieve rijders is de Renault Clio zeker het overwegen waard.

Renault stadsauto

De nieuwe Renault Twingo is een geheel nieuwe stadsauto boordevol innovatie en creativiteit wat garant staat voor wendbaarheid en rijplezier. Het doel van de ontwikkeling van deze nieuwe Twingo was meer ruimte creëren en toch compacte buitenmaten te hanteren. De oplossing werd gevonden door de motor achterin te plaatsen wat ook resulteert in een kleine draaicirkel. Dit maakt de Twingo een zeer wendbare auto  en zeer geschikt voor in de stad. Kortom de nieuwe Renault Twingo is een aantrekkelijke, speelse en levendige stadsauto. Stel zelf je auto samen met behulp van onze car configurator

Bekijk het aanbod »

 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency