Seat lease

Seat is betrouwbaar en heeft een sportief design. Bij Munsterhuis kun je aantrekkelijk diverse Seat modellen leasen, van stoere Ibiza, compacte MII tot een ruime en comfortabele Alhambra die plaats biedt aan zeven volwassenen. Gebruik onze car configurator om je eigen auto samen te stellen.

Seat leon lease

Lease de Seat Leon en rij sportief en dynamisch. Binnen de Leon-serie zijn er tal van modellen geproduceerd. De meest recente is de Seat Leon ST X-perience. Dit nieuwe topmodel heeft een prachtig design en is erg veelzijdig. Daarnaast is deze Leon uitgerust met permanente vierwielaandrijving. De bagageruimte is ruim en biedt een grote flexibiliteit qua indeling wat zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Standaard op dit model is het geavanceerde assistentiesysteem voor maximale veiligheid.

Seat lease voor zakelijke rijders

Seat is zowel geschikt voor privé- als zakelijke rijders. Vooral de Seat Leon ST is een auto die veel door zakelijke rijders geleast wordt. Deze auto valt in de 14% bijtellingsklasse. De Seat Leon ST heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. De achterbank is neer te klappen waardoor je in een handomdraai een nog grotere bagageruimte creëert. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency