Toyota lease

Toyota lease staat voor betrouwbaar, innovatief en voordelig. Toyota heeft een zeer breed assortiment met sportieve-, compacte- en representatieve modellen. Met Toyota kun je alle kanten op, van leuke stadsauto tot mooie zakelijke auto.   

Toyota Auris Touring Sports Hybrid

De Toyota Auris Touring Sports Hyprid is leverbaar met slechts 14% bijtelling. Deze auto is de enige in deze bijtellingsklasse met standaard automaat. De standaarduitvoering is rijk uitgerust en er zijn talloze mogelijke opties. Deze auto beschikt over een grote laadruimte en is de eerste hybride auto van Toyota die kan worden uitgerust met een trekhaak. De compacte hybride batterij is weggewerkt onder de achterbank, hierdoor biedt de auto zeeën van ruimte. Opvallend aan deze auto is de uitstraling, stoer en krachtig.

Toyota aygo leasen: de perfecte stadsauto

Een Toyota aygo leasen is een zeer goede optie voor mensen die veel in de stad rijden. De auto is klein van buiten, maar ruim van binnen dankzij het slimme design. De aygo valt in een zeer lage bijtellingsklasse door het lage CO2-uitstoot. Daarnaast heeft de aygo een laag brandstofverbruik waardoor je voordelig kunt rijden.

Zakelijk Toyota leasen

Toyota staat bekent om veilig en plezierig rijden. Ook onderscheidt Toyota zich door innovatie en comfort. Al deze punten maken dat veel zakelijke rijders kiezen voor Toyota. Maak gebruik van onze car configurator om te zien welke auto bij jou past. Wil je meer informatie over Toyota lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency