Ferrari lease

De Ferrari behoort tot de absolute top in het segment van sportwagens. Sinds 1988 zijn wij officieel dealer van Ferrari Nederland. In 1929 is dit Italiaanse automerk opgericht als raceteam. En in 1947 is het bedrijf onder de naam Ferrari S.p.A. begonnen met het produceren van legale straatauto’s. Wij bieden het complete assortiment van Ferrari aan. Van de 740pk sterke Ferrari F12berlinetta tot aan de innovatieve FF. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als het gaat om Ferrari leasen.

Ferrari 458 Spider leasen

De Ferrari 458 Spider is een auto met 570pk en een open dak. Traditiegetrouw noemt Ferrari haar cabrioletversie “Spider.” Deze Spider is nagenoeg gelijk aan de 458 Italia. Deze snelle sportwagen kan van 0 naar 100 in slechts 3,5 seconde en heeft een topsnelheid van maar liefst 320 kilometer per uur. Het dak is binnen 14 seconde geopend. De Spider is voorzien van een hardtop constructie die vervaardigd is uit aluminium. Deze constructie levert een aanzienlijke gewichtsbesparing op.

Lease bij Munsterhuis

Wij zijn een flexibele en betrouwbare leasepartner en hechten veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en korte lijnen. Elk bedrijf is uniek, daarom adviseren wij je graag over de optimale oplossing voor mobiliteitsbehoeften van jouw bedrijf. Wanneer je een Ferrari wilt leasen ben je bij ons dus aan het goede adres. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency