Over ons

Bij ons kunt u “a la carte” leasen en dus kiezen voor een leasevorm die het beste past bij de bedrijfsvoering. Wij zijn leasespecialist voor elk automerk en bieden alle mogelijke leasevormen. Welke leasevorm u ook kiest, wij regelen de financiële administratie voor uw wagenpark zodat u ruimte overhoudt voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. Munsterhuis beschikt over de juiste “know-how” voor al uw vragen en problemen omtrent het wagenpark. Wij zorgen voor onbezorgd autorijden, geven heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. Dat is onbezorgd leasen volgens ons.

Leasespecialist voor elk automerk

Mobiliteit op maat is ons uitgangspunt, dus welke auto u ook zoekt, Munsterhuis Lease kan u elke auto leveren. Het is dan ook geen probleem wanneer u een ander merk wilt leasen dan de merken die wij in onze showrooms aanbieden.

Mobiliteit op maat

Wij weten als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit alle mogelijke leasevormen:

Duurzaam leasen behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan voor veel bedrijven interessant zijn. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het levert ook financiële voordelen op. Onze experts geven u graag advies over de mogelijkheden van duurzaam leasen. Daarnaast hanteren wij een one-stop-shopping principe: tijdens een onderhoudsbeurt worden, indien nodig, de banden vervangen. Daarnaast bekijken we of de voorruiten gerepareerd of vervangen moeten worden. Omdat u hier geen extra afspraak voor hoeft te maken, bespaart u dit veel tijd.

Zorgeloos leasen

Wat uw leasewensen ook zijn, wij regelen graag de beste bedrijfsmatige oplossingen. Naast een goed advies nemen we graag uw zorgen uit handen. We beheren niet alleen uw wagenpark, maar kunnen ook de financiering verzorgen. Bij ons kunt u rekenen op heldere informatie en duidelijke managementoverzichten. En dit alles tegen scherpe tarieven. Wanneer de gewenste lease auto niet direct beschikbaar is, dan kunnen wij u alvast een passende auto uit ons ruime verhuurassortiment aanbieden. Het is bij ons mogelijk om in een proefperiode van een nieuwe medewerker eerst gebruik te maken van een auto op basis van Shortlease.

Flexibel en up to date

Bij ons staat flexibiliteit voorop, dus wanneer u zaken wilt wijzigen door bedrijfsomstandigheden of andere veranderingen kan dit altijd overlegd worden. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van autolease.  Munsterhuis Lease is een universele leasemaatschappij en is onderdeel van de Munsterhuis groep. Mede dankzij deze relatie zijn wij uitstekend op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de autobranche, hebben wij een internationaal servicenetwerk ter beschikking en is de kennis op fiscaal, juridisch en administratief gebied up-to-date.

Uw betrouwbare partner in autolease

Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner die veel waarde hecht aan heldere afspraken, korte lijnen en persoonlijk contact. Wij zijn een bedrijf dat graag dat ene stapje extra zet. Wij nemen graag alle zorg uit handen en bieden de beste bedrijfsmatige oplossingen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. 

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency