Jaguar lease

Jaguar Range - Munsterhuis Lease

 

Jaguar lease

‘The car is the closest thing we will ever create to something that is alive.” (sir William Lyons, oprichter van Jaguar Cars LTD)

Een wereld waar auto’s méér zijn dan een vervoermiddel. Waar men niet alleen streeft naar mechanische perfectie, maar ook naar een auto die uw leven intenser maakt. Achter elke Jaguar schuilt een eigen persoonlijkheid, een technologische visie en een typisch Britse stijl. De ambitie om de gevestigde waarden uit de dragen, nieuwe normen te bepalen en de toekomst van de autowereld vorm te geven. Elk model bezit de intelligentie, het karakter en de passie van ons legendarsche merk. Aarzel dus niet langer om kennis te maken met ons nieuwe modellen-programma. Met prestaties, verheven tot pure kunst. The art of performance.

DE NIEUWE JAGUAR XE leasen (22% bijtelling)

De inspiratie voor het design en de technologie van de nieuwe Jaguar XE is afkomstig van de Jaguar F-TYPE. Dankzij de motoren met intelligente prestaties, de lichtgewicht aluminium constructie en de veelzijdige technologie zet hij de nieuwe maatstaf in het segment van premium sports sedans.

De zuinigste uitvoering wordt aangedreven door de compleet nieuwe Ingenium – dieselmotor met een CO2 uitstoot van 99g/km. Daarmee valt de Jaguar XE in een bijtellingscategorie van 22% en maakt hem tot de meest efficiënte Jaguar ooit.

JAGUAR XF (22% bijtelling)

De nieuwe Jaguar XF is strak en gespierd. Prachtig gelijnde glooiingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. De zelfverzekerde, rechte grille en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan. Een enkele, elegante boog loopt over de hele lengte van de carrosserie en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F-TYPE geïnspireerd design.

De ranke, sportieve en progressieve vorm van de nieuwe XF biedt een geavanceerde aërodynamica, waardoor de auto soepel door de lucht beweegt en brandstofverbruik en emissies worden gereduceerd. Met zijn vanuit elke hoek zelfverzekerde expressie, straalt de nieuwe XF het karakter uit van een echte rijdersauto.

JAGUAR XJ

De XJ is de ultieme expressie van luxe volgens Jaguar. De zelfdragende aluminium carrosserie, geïnspireerd door luchtvaarttechnologie, garandeert het summum van comfort en sportiviteit. De volmaakte combinatie van design, innovatie en prestatie: dat is de Jaguar XJ.

JAGUAR F-TYPE

Met de F-TYPE Coupé en de F-TYPE Convertible bestaat er nu een volbloed Jaguar-sportauto voor elke smaak. De F-TYPE viel internationaal meermaals in de prijzen en wordt nu reeds omschreven als de ‘auto van de eeuw’.

Jaguar F-Pace

De Jaguar F-PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F-PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin. 

Munsterhuis Lease bestaat 55 jaar

Dit jaar bestaat Munsterhuis Lease 55 jaar en dit vieren wij graag met u. Daarom hebben speciale aanbiedingen voor u! U kunt tijdelijk genieten van extra veel voordeel op de Jaguar F-pace, Jaguar XE en de Jaguar XF. Bekijk onze acties voor het scherpe aanbod! 

Jaguar Zakelijk leasen

Bij Munsterhuis lease kunt de modellen van Jaguar zakelijk leasen. U heeft bij ons keuze uit verschillende leasevormen die het beste aansluiten bij uw bedrijfvoering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor full operational lease, met deze leasevorm nemen wij het beheer van uw wagenpark volledig uit handen. Deze leasevorm is inclusief alle bijkomende kosten zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting.  Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw Jaguar. 

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency