Lexus lease

Met een Lexus als lease auto rijdt u in een zelfverzekerde auto met opvallend design. Lexus staat bekend om puur handmatig vakmanschap. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid. Een Lexus is een kwaliteitsauto en straalt luxe uit. Het elegante design zit vol verrassingen. Wanneer u weer opnieuw kijkt naar het design ziet u steeds weer verrassende details. De combinatie van spannende details en elegante lijnen zorgen voor een eigen dynamiek.

Lease een hybride Lexus

De CT200H is één van de milieuvriendelijke modellen van Lexus. Het is een milieuvriendelijke auto met een zeer goede wegligging. Door het hybride systeem is de Lexus CT200H uit zowel financieel als vanuit milieustandpunt aantrekkelijk om te leasen. De auto heeft een start-stop systeem wat brandstof bespaard en rijdt ongeveer 1 op 24. Ook niet geheel onbelangrijk, de auto heeft een zeer fraai design, zowel de binnen- als de buitenkant. Ook is de Lexus CT200H standaard rijk uitgevoerd met onder meer climate control, lichtmetalen velgen, cruise control en LED-verlichting. De auto heeft een aangenaam zitcomfort wat het een geschikte auto maakt om zakelijk te leasen.

lexus ct200h

Lexus RX-serie

De Lexus RX serie zijn de SUV modellen van Lexus. Het is een luxe mid-size cross-over SUV met soepele rijeigenschappen en een krachtige hybride motor. Het design van de RX serie is zowel bij het exterieur als bij het interieur erg verfijnd. Met veel soepele details en de vele opties is de auto geschikt voor zowel zakelijke, privé lease. Ook voor de sportieve rijder is de Lexus RX geschikt. Neem bijvoorbeeld de RX 450h F-sport line. Deze sportieve vierwiel aangedreven uitvoering brengt u met slechts 7,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

lexus-rx-serie

Lexus leasen: kies voor kwaliteit

Lexus produceert kwaliteit auto’s met een representatieve uitstraling. De auto’s hebben een duurzaam karakter waardoor dit merk aantrekkelijk is om in te rijden.  Deze Japanse auto’s hebben kracht, elegantie en comfort. Bent u op zoek naar een sportieve, luxe en zuinige lease auto dan bent u bij Lexus aan het juiste adres. Stel met behulp van onze carconfigurator uw favoriete Lexus auto samen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.  

Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency