Skoda lease

Skoda staat voor degelijkheid, kwaliteit en ruimte en is al jarenlang een populair merk voor auto lease.  Het merk brengt van alle modellen ook een greenline / greentech versie uit. Dit zijn auto’s met een laag verbruik door gebruik te maken van een motor met een relatief kleine cilinderinhoud, verlaagd onderstel en een start-stopsysteem. Dit en meer maakt Skoda een aantrekkelijk merk om te leasen.

Skoda heeft een gevarieerd aantal modellen. Bij ons zijn de volgende modellen te leasen:

Skoda Octavia

De Octavia is een van de meest succesvolle auto’s van Skoda. Hij is de ruimste in zijn klasse en heeft heel veel ‘simply clever’ functies ingebouwd, zoals een houder voor smartmedia apparaten, een opberg vak voor een paraplu en andere handige functies. Het is een populaire allrounder die zowel geschikt is voor zakelijke als privé doeleinden. Met een eigentijdse en strak design is het een prachtige auto om te zien. In 2017 kreeg de Octavia nog een facelift met onder andere LED koplampen. Met zijn krachtige en zuinige motoren rijdt de auto zeer comfortabel maar is hij financieel ook aantrekkelijk!

Skoda-octavia-rs

Skoda Kodiaq

De Kodiaq is nieuw in het wagenpark van Skoda en is sinds maart 2017 verkrijgbaar. Het model wint snel populariteit onder zowel zakelijke als particuliere rijders. De Kodiaq is de SUV van Skoda en is familie van de Volkswagen Tiquan en de Seat Ateca. Hij is leverbaar met 5 en 7 zitplaatsen en is erg ruim. Zoals we van Skoda gewend zijn, zitten er in deze auto ook ‘simply clever’ functies, zoals een ijskrabber bij de brandstoftank, deurbeschermers, een parapluhouder en meer!

skoda kodiaq

Uw Skoda zakelijk leasen

Bij ons kunt u voordelig uw Skoda zakelijk leasen. Wij hebben voor zakelijk leasen verschillende leasevormen. Bijvoorbeeld met full operational lease nemen wij het beheer van uw wagenpark volledig uit handen zodat u wordt ontzorgd en verder kunt met uw bedrijf. Weten welke leasevorm voor uw bedrijf het meest geschikt is? Wij adviseren u graag over de verschillende leasevormen. Neem hiervoor contact met ons op!

Kiezen voor ruimte

Ruimte staat centraal bij Skoda. Welk model u ook kiest, elk model biedt voldoende ruimte voor zowel bagage als inzittenden. Wanneer u instapt merkt u gelijk dat u voldoende beenruimte heeft en ook de ruimte boven uw hoofd is meer dan voldoende. Door de ruimte is Skoda favoriet merk bij veel leasers. Gebruik onze car configurator en stel zelf uw ideale Skoda samen! 

 Bekijk het aanbod »

Deel deze pagina

Heb je al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen!
Copyright © 2015 - Munsterhuis Lease Realisatie: Adwise - Digital Agency